ANOTHER PROJECT

ANOTHER PROJECT

riga | maija kurseva

Een eigenwijze kijk op kunst- en cultuurprojecten van mezelf en anderen.

Leipzig #19 / #20 / #21

leipzigPosted by anotherproject.nl 23 Dec, 2015 01:48PM

De kerst nadert en daarmee neemt het aantal interessante activiteiten een beetje af en verblijven wij wat meer in de studio om te werken. We gaan alleen de deur uit voor een bezoek aan de expositie Peace een blok verder op het Spinnerei terrein. De ons-kent-ons sfeer in de studio die tot galerie is getransformeerd nodigt echter niet uit om lang te blijven. Gelukkig draait er in de Luru Kino onder onze studio nog een aardige film Bridge of Spies. Vreemd om door Amerikaanse ogen de wording van de DDR te zien en je dan te bevinden in de voormalige DDR….

De volgende dag bezoeken we het feestje van Bertram Haude die we hadden ontmoet tijdens het inrichten van zijn expositie TRANSPARENZ in Archiv Massiv, ook hier is het wat lastig om er tussen te komen.


Op dinsdag is de Whisky Bar open, een pop-up bar in de buitenlucht bij de Spinerij met kampvuren, barbecue food en natuurlijk whisky. De Whisky Bar is een initiatief van Jim Whiting met het naastgelegen Bimbo Town, dat om brandweertechnische redenen al weer een tijdje dicht is. Jim Whitings is de man achter de video Rockit van Herby Hancock en Bimbo Town is de clip in het kwadraat.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.