ANOTHER PROJECT

ANOTHER PROJECT

riga | maija kurseva

Een eigenwijze kijk op kunst- en cultuurprojecten van mezelf en anderen.

Leipzig #23 / #24

leipzigPosted by anotherproject.nl 26 Dec, 2015 01:12PM

Vergeten te melden het bezoek gisteren aan Galerie für Zeitgenössische Kunst Leipzig, want op woensdag is er geen entree (toch handig om te weten), voor de expositie Politik der Form. We slaan donderdagochtend de laatste kerstboodschappen in bij Kostbar Naturkost en werken verder die dag in de studio….en zo is kerstavond aangebroken. Met de nog aanwezige Lia gastkunstenaars hebben we een kerstdiner gepland voor zes personen. Wij doen het hoofdgerecht. Uiteindelijk blijken we met z’n vieren te zijn en is de vegetarische maaltijd die wij opdienen voor één gastkunstenaar toch net iets te ongewoon, waardoor het toch weer op een vertrouwd kerstdiner lijkt met familie…. De opvolgende kerstdagen hoeft er in ieder geval niet meer gekookt te worden, er is voldoende over. De kerstavond eindigt met wijn en de film Big Eyes van Tim Burton.

Op 1e kerstdag is Lia vrijwel uitgestorven en dat zal wel even zo blijven. Een uitermate geschikte dag om lekker door te werken tot zich God’s on Holliday aandient. Op uitnodiging van Kirmes die deel uitmaakt van Eine Welt Aus Hack en drumt in de band White Wine belanden we in een donker hol, dat normaal dienst doet als (illegale) techno locatie; een soort van omgekeerde equivalent van een kerk. Zwarte muren, onder getagde wc's, bierflessen, sigarettenrook en harde muziek, wat wil je nog meer op 1e kerstdag? White Wine verraste met een geweldige live-set; kom maar op met die nieuwe plaat!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.