ANOTHER PROJECT

ANOTHER PROJECT

riga | maija kurseva

Een eigenwijze kijk op kunst- en cultuurprojecten van mezelf en anderen.

Leipzig #27 / #28

leipzigPosted by anotherproject.nl 30 Dec, 2015 11:44AM

Maandag is weer een studio-werk-dag, op-en-neer fietsen naar FilmGalerie Westend om dvd’s terug te brengen en naar Cineding, het 3e filmhuis in de omgeving, voor een film.

Dinsdag is Rolina jarig (hoera!). We nemen koffie met gebak bij Die Versorchung en fietsen daarna richting de Nostalgischer Antik- und Trödelmarkt auf der Agra, dat we grotendeels door een strook bos kunnen afleggen. Alleen punks met honden herinneren aan het feit dat je niet in een groot bos fietst, maar in een groene strook aan de rand van de stad. Fietsen is hier overigens een redelijk avontuur, of je deelt het fietspad met voetgangers of met roekeloze automobilisten op de weg. Automobilisten hebben het duidelijk niet zo op fietsers hier.

De Antik- und Trödelmarkt auf der Agra wordt gedomineerd door handelaren uit Polen en Tsjechië. Rolina koopt de pop die ze altijd al gewild heeft voor haar verjaardag….en mooi aansluit bij haar recente werk. Ik heb haar voor de verjaardag een toepasselijk werkje (voor wie weet hoe wij wonen) van Guda Koster gegeven met de veelzeggende titel: het beloofde land..

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by José Beulen 30 Dec, 2015 01:37PM

Proficiat en een fijne jaarwisseling!